Metoden finder du her ....
Min den ene 'stjerne' fik sort tapenade i alle lagene og ost i det midterste samt drysset med flagesalt og sesamfrø.
Endte samlet set at blive rigtig godt tilfreds med alle mine tre stjerner.
Rimmers kanelsnegle:
- 50 g gær
- 2 dl mælk
- 1/2 tsk salt
- 3 spsk sukker
- 50 g smør, stuetempereret
- 1 æg
- ca 350 g mel eller deromkring
remonce:
- 125 g smør
- 125 g sukker eller brun farin
- 5 spsk kanel elller mere eller mindre, alt efter smag og behag
- 2 spsk mel
Gæren røres ud i mælken og salt og sukker tilsættes. Smør og æg tilsættes. Mel røres i til dejen er lind og glat. Stilles til hævning mindst 30 min. gerne mere.
Alle ingredienserne til remoncen røres sammen
Dejen æltes igennem og så er det ellers at slå sig løs i fletningen som videoen ovenfor beskriver.
Efterhæver ca 30 min. og bages ca 15 min. ved 180 grader
Rimmers pizza-stjerne:
- 25 g gær
- 3 tsk salt
- 1/2 dl olie
- 3 dl vand
- En god glutenholding hvedemel, evt pizzamel til dejen er tilpas lind
- Revet ost
- Chilli eller sort tapenade eller noget helt andet lækkert
- sesamfrø eller nigella-frø
Stilles til hævning i min. 30 min. Æltes igennem og så er det ellers om finde, hvad køleskabet gemte den dag af tapenade, chilli, skinke, salami, ost, osv og så ellers gå i gang med at flette, som beskrevet ovenfor i videoen.
Efterhæves i min. 30 min. og bages ca. 15-20 min ved 180 grader.
Efterhæves i min. 30 min. og bages ca. 15-20 min ved 180 grader.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar